Selecteer een pagina

Onze diensten

Uw administratie is onze specialiteit

Administratie is een onlosmakelijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Hoewel de omvang en complexiteit van de administratie per organisatie enorm kan verschillen is er voor de juiste afhandeling juridische en administratieve kennis nodig.

Sommige ondernemers denken dat het uitbesteden van de administratie aan een professioneel administratiekantoor duur is en zonde van het geld. Het blijkt echter dat veel ondernemers door gebrek aan kennis van de belastingregels juist veel geld laten liggen en dat door onvolledige structurering van de administratie het boekhouden een onnodig complexe taak wordt.

Kortom u wilt als ondernemer vooral ondernemen. ZZP en MEER is dan de aangewezen partner die u kan ontlasten van uw administratieve taken.

Verzorgen van de administratie

Wij verzorgen – in overleg met u – uw gehele administratie. Van financiële administratie, tot salarisadministratie, het doen van belastingaangifte en het opstellen van jaarrekeningen. Op deze manier kunt u zich helemaal met het ondernemen bezighouden, het aansturen van uw personeel of het uitwerken van uw groeistrategie.

Onlineboekhouding

Online boekhouden heeft als grote voordeel dat u altijd en overal zicht hebt op uw administratie. U kunt de boekhouding in eigen beheer verzorgen, maar u kunt het ook (gedeeltelijk) uitbesteden aan ZZP en MEER. ZZP en MEER maakt, als hoofdpakket, gebruik van Exact Online.

Dit pakket is zeer gebruiksvriendelijk en biedt verschillende mogelijkheden. U kunt zelf uw financiële administratie hierin verwerken, wij kunnen het voor u verzorgen of een combinatie van beide is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en samen kijken we naar de optie welke het beste bij u past.

Boekt u zelf, dan kijken wij mee en sturen bij als dit nodig is. Wij streven er naar om de processen te vereenvoudigen, zodat dit minder tijd kost en dus ook minder geld.

Werkt u al met andere boekhoud software? Geen probleem, de medewerkers van ZZP EN MEER  hebben ruime ervaring met diverse boekhoud software. Het is dus geen voorwaarde dat u Exact online gebruikt.

Salarisadministratie

De medewerkers van ZZP en MEER  kunnen de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:

 • Salarisverwerking
 • Aangifte loonheffingen
 • Ondersteuning en advisering over arbeidscontracten
 • Ondersteuning bij de Werkkostenregeling
 • Overige fiscale zaken en advisering
Fiscale werkzaamheden

De medewerkers van ZZP en MEER kunnen de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:

 • Aangiften inkomstenbelasting ondernemer
 • Aangiften inkomstenbelasting particulier
 • Aangiften vennootschapsbelasting
 • Aangiften omzetbelasting
 • Aangifte dividendbelasting
 • Overige fiscale zaken en advisering
Samenstellen van jaarrekeningen

De jaarrekening geeft een helder inzicht in de financiële administratie van uw onderneming. Dit inzicht kan ZZP en MEER u ook verschaffen middels een aangepast financieel overzicht of bijlage bij uw aangifte inkomstenbelasting, want een jaarrekening is niet voor iedere ondernemer verplicht. Indien u een B.V. heeft dan bent u verplicht een jaarrekening op te stellen en te deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Micro BV
Uw B.V. is verplicht een jaarrekening op te stellen en te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Indien u onderneming voldoet aan de criteria van de micro-onderneming dan mag u een verkorte jaarrekening opstellen en deponeren.

De medewerkers van ZZP en MEER  kunnen de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:

 • Aangiften inkomstenbelasting ondernemer
 • Aangiften inkomstenbelasting particulier

Voor de micro-onderneming gelden de volgende voorwaarden:

 • Waarde activa < € 350.000
 • Netto omzet < € 700.000
 • Aantal werknemers < 10

Wanneer u aan 2 van de drie voorwaarden voldoet mag u een beperkter financieel overzicht uitbrengen. Graag kijken wij met u naar de mogelijkheden.

Overige B.V.
Ook voor het samenstellen van de jaarstukken van uw stamrecht B.V. of uw Spaargeld B.V. kunt u terecht bij ZZP en MEER B.V.

Wellicht overweegt u de oprichting van een spaargeld B.V., neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen beoordelen of dit fiscaal gunstig voor u is.