Selecteer een pagina

Even kennismaken?

Even kennismaken

ZZP en MEER B.V. is een kleine organisatie waarbij we er waarde aan hechten “naast” onze klant te staan. Persoonlijke advisering speelt daarbij een belangrijke rol. Naast het zakelijke aspect hechten wij ook belang bij de persoonlijke en vertrouwensrelatie met onze klanten. De eindverantwoordelijkheid is in handen van Erik Stokkentre.

Erik is administrateur, payroll professional(salarisadministrateur) en belastingconsulent. Hij woont samen met zijn vrouw en drie dochters in Harderwijk. Hij is in zijn vrije tijd veel in de sporthallen van Harderwijk en Amersfoort te vinden. Naast het zelf beoefenen van de badmintonsport geeft hij ook trainingen aan jeugd en senioren op alle niveaus. Daarnaast heeft hij een actieve rol bij de ontwikkeling van de badmintonclub BC Harderwijk.

Visie en Missie
Missie ZZP en MEER Onze missie is het ontwikkelen van een duurzame relatie met klanten en medewerkers. Het anticiperen op situaties, door wederzijds begrip en inleving. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, betrokkenheid en ontwikkeling.

Visie ZZP en MEER ZZP en MEER wil een discrete sparringpartner zijn voor klanten op administratief, fiscaal, salaris en bedrijfseconomisch gebied. Hierbij staan professionaliteit, inlevingsvermogen en een proactieve houding voorop. ZZP en MEER wil haar regionale positie de komende jaren verder uitdiepen.

Brancheorganisaties
ZZP en MEER is aangesloten bij het Nirpa, het RB en de VNSa, organisaties die de kwaliteit bij de aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren, alsmede de aangesloten adviseurs bevordert.